Dunja Jocic / Interim Manager

Vanaf 1 januari 2023 begonnen als interim manager bij choreografe Dunja Jocic. Voormalige moderne dans danseres die na zelf gestopt te zijn; stevig in binnen- en buitenland aan de choreografe weg timmert. Het streven voor dit komend jaar (2023) en begin 2024 , is de opmaat naar het verkrijgen van diverse structurele subsidies m.b.t de periode 2025/2028 met als doel haar dans groep verder te kunnen uitbreiden en opbouwen vanuit Amsterdam / Nederland, alsmede het aangaan van internationale samenwerkings dans allianties en het verder het verstevigen en uitbouwen van gast dans choreografie schappen bij toonaangevende gezelschappen. Het team van medewerkers zal verbreed en uitgebreid gaan worden om zodoende klaar te zijn als de vervolg toekomst zich aan gaat dienen.