Sonsbeek 2020 becomes the edition of Sonsbeek2021!

De tentoonstelling vindt plaats op 13 verschillende locaties in Arnhem en Gelderland: van de Eusebiuskerk in het centrum van de stad Arnhem via de verschillende parken tot aan het Kröller-Müller Museum op de Veluwe. sonsbeek20→24 wordt gecureerd door Antonia Alampi, Amal Alhaag, Zippora Elders en Aude Christel Mgba onder artistieke leiding van Bonaventure Soh Bejeng Ndikung.

Cirkelend rond het onderwerp arbeid houdt sonsbeek20→24 de vinger aan de pols en probeert te luisteren naar lokale en mondiale verschuivingen die ons allen aangaan: sociaal-politieke kwesties, economie, gezondheid, de kunsten maar ook in wetenschap, ecologie en technologie. In deze tentoonstelling staan ideeën centraal over emotionele en fysieke arbeidsomstandigheden, onevenredige machtsverhoudingen, complexe koloniale relaties en non-lineaire visies op het begrip tijd. Het programma wil aanzetten tot andere manieren van kijken en luisteren, wil dichter bij elkaar brengen, zowel fysiek als psychisch. Het onzichtbare en het ‘stille’ in de samenleving wordt voelbaar gemaakt om de (nog steeds) gescheiden omstandigheden waarin we leven te onthullen, te herstellen en te repareren.

Voor meer info: sonsbeek20-24.org